Udhëzime dhe Artikuj

Tematika të ndryshme në lidhje me emigrimin.
Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2025

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2025

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2025 Per kete vit, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2025, do te hapet zyrtarisht me date 4 Tetor 2023, dhe do te mbyllet me date 7 Nëntor 2023. Duke filluar nga viti 2019, qeveria amerikane ka vendosur si detyrim...

read more
Llotaria Amerikane DV-2024 Përgjigjet

Llotaria Amerikane DV-2024 Përgjigjet

    Llotaria Amerikane DV-2024Përgjigjet e aplikimeve të bëra në Tetor 2022 dalin me datë 6 Maj 2023   Në këtë artikull ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dalin te llotaria amerikane DV-2024 përgjigjet dhe si duhet të veproni për të ditur nëse jeni...

read more
Llotaria Amerikane DV-2023 Përgjigjet

Llotaria Amerikane DV-2023 Përgjigjet

  Te llotaria Amerikane DV-2023 Përgjigjetkanë dalë me datë 7 Maj 2022 ndersa Te llotaria Amerikane DV-2024 (e fundit) Përgjigjetdo dalin me datë 6 Maj 2023   Në këtë artikull ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dalin te llotaria amerikane DV-2023 - DV-2024...

read more
Numri i Llotarise Amerikane

Numri i Llotarise Amerikane

  Numri i Llotarise Amerikane ju ka humbur?   Nuk ka problem! Në këtë artikul do ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dhe si ta rekuperoni atë përsëri. Ndodh shpesh, për arsye të ndryshme, që numri i aplikimit në llotarinë amerikane të...

read more
Gjermania kërkon punëtorë, 46 mijë vënde pune!

Gjermania kërkon punëtorë, 46 mijë vënde pune!

Gjermania kerkon puntor.   Këto ditë po vlon lajmi se gjermania kerkon puntor për rreth 46 mijë vende pune të lira. Por për çfar profesionesh bëhet fjalë dhe si duhet të veprosh? Në radhë të parë, duhet theksuar që këto vende të lira pune në Gjermani, janë të...

read more
Sa kushton kopshti në Gjermani? Si funksionon?

Sa kushton kopshti në Gjermani? Si funksionon?

Kopshti në gjermani - si funksjonon ne detaj. Gjermania eshte cilesuar si nje nga vendet ideale per familjet ne rritjen dhe edukimin e femijeve. Jo vetem nga ana sociale ekonomike, po dhe nga ajo e shkollimit dhe edukimit shoqeror. Femijet ne Gjermani mund te gezojne...

read more
Shtëpi me qera ne Itali, ku dhe si të kërkosh

Shtëpi me qera ne Itali, ku dhe si të kërkosh

Shtëpi me qera në itali Sa me shume kalon koha aq me e shpeshte eshte bere edhe levizja e njerezve drejt qyteteve europiane . Nese te eshte ofruar nje mundesi punimi ose te ka dale e drejta per te studiuar ne Itali ju duhet te filloni menjehere te kerkoni per nje...

read more
Vendet më të moshuara në botë.

Vendet më të moshuara në botë.

Vendet më të moshuara në botë! Nuk e di ju, por mua me ka rastisur shpesh te udhetoj dhe te gjendem neper vende ku shumica e njerezve jane ne moshe te avancuar. Sheh rrotull teje, dhe ka vetem njerez te moshuar, pastaj pyet veten: "Po rinia nga ja ka mbathur?". Te...

read more