Llotaria Amerikane DV-2024 Përgjigjet

Llotaria Amerikane DV-2024 Përgjigjet

    Llotaria Amerikane DV-2024Përgjigjet e aplikimeve të bëra në Tetor 2022 dalin me datë 6 Maj 2023   Në këtë artikull ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dalin te llotaria amerikane DV-2024 përgjigjet dhe si duhet të veproni për të ditur nëse jeni...
Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2024

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2024

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2024 Per kete vit, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2024, do te hapet zyrtarisht te mërkurën me date 5 Tetor 2022, dhe do te mbyllet me date 8 Nëntor 2022. Duke filluar nga viti 2019, qeveria amerikane ka vendosur...
Numri i Llotarise Amerikane

Numri i Llotarise Amerikane

  Numri i Llotarise Amerikane ju ka humbur?   Nuk ka problem! Në këtë artikul do ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dhe si ta rekuperoni atë përsëri. Ndodh shpesh, për arsye të ndryshme, që numri i aplikimit në llotarinë amerikane të mos mbahet mënd. Të mos e...