Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2023

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2023

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2023 Si vjet, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2023, do te hapet zyrtarisht te mërkurën me date 6 Tetor 2021, dhe do te mbyllet po te mërkurën me date 9 Nëntor 2021. Duke filluar nga viti 2019, qeveria amerikane ka...
Llotaria Amerikane 2020-2021 Përgjigjet

Llotaria Amerikane 2020-2021 Përgjigjet

  Llotaria Amerikane 2020-2021Përgjigjet dalin me datë 6 qershor 2020   Në këtë artikull ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dalin te llotaria amerikane 2020-2021 përgjigjet dhe si duhet të veproni për të ditur nëse jeni përzgjedhur apo jo për një vizë.  ...
Numri i Llotarise Amerikane

Numri i Llotarise Amerikane

  Numri i Llotarise Amerikane ju ka humbur?   Nuk ka problem! Në këtë artikul do ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dhe si ta rekuperoni atë përsëri. Ndodh shpesh, për arsye të ndryshme, që numri i aplikimit në llotarinë amerikane të mos mbahet mënd. Të mos e...
Mundësi punësimi në Gjermani si aplikues i kualifikuar!

Mundësi punësimi në Gjermani si aplikues i kualifikuar!

Marrja e lejes punësimit për aplikues Shqipëtarë të kualifikuar. Verifikimet paraprake për viza pune nga shteti gjerman, të përshkruara në këtë artikull,  nuk bëhen në qoftë se keni një nga kualifikimet e veçanta pune si më poshtë. Jeni akademike/akademik Ne qoftë se...

Bashkohu njoftimeve me e-mail

Regjistrohu falas në listën tonë për të marë të rejat më të fundit.

Regjistrimi përfundoi me sukses. Ju faleminderit!