Sa kushton kopshti në Gjermani? Si funksionon?

Sa kushton kopshti në Gjermani? Si funksionon?

Kopshti në gjermani – si funksjonon ne detaj. Gjermania eshte cilesuar si nje nga vendet ideale per familjet ne rritjen dhe edukimin e femijeve. Jo vetem nga ana sociale ekonomike, po dhe nga ajo e shkollimit dhe edukimit shoqeror. Femijet ne Gjermani mund te...
Shtëpi me qera ne Itali, ku dhe si të kërkosh

Shtëpi me qera ne Itali, ku dhe si të kërkosh

Shtëpi me qera në itali Sa me shume kalon koha aq me e shpeshte eshte bere edhe levizja e njerezve drejt qyteteve europiane . Nese te eshte ofruar nje mundesi punimi ose te ka dale e drejta per te studiuar ne Itali ju duhet te filloni menjehere te kerkoni per nje...
10 vendet me te mira ku te punosh e jetosh

10 vendet me te mira ku te punosh e jetosh

Vendet me të mira dhe me zhvillim me te madh ekonomik. Ju ka ndodhur te jeni te lodhur nga jeta perditshme? Ndiheni te mbytur nga atmosfera qe ju rrethon? Nuk ndiheni i kenaqur ne aspektin profesional dhe financiar? Te flini dhe te zgjoheni me te njejtin mendim mbi...