Mundësi punësimi në Gjermani si aplikues i kualifikuar!

Mundësi punësimi në Gjermani si aplikues i kualifikuar!

Marrja e lejes punësimit për aplikues Shqipëtarë të kualifikuar. Verifikimet paraprake për viza pune nga shteti gjerman, të përshkruara në këtë artikull,  nuk bëhen në qoftë se keni një nga kualifikimet e veçanta pune si më poshtë. Jeni akademike/akademik Ne qoftë se...
Gjermania kërkon punëtorë, 46 mijë vënde pune!

Gjermania kërkon punëtorë, 46 mijë vënde pune!

Gjermania kerkon puntor.   Këto ditë po vlon lajmi se gjermania kerkon puntor për rreth 46 mijë vende pune të lira. Por për çfar profesionesh bëhet fjalë dhe si duhet të veprosh? Në radhë të parë, duhet theksuar që këto vende të lira pune në Gjermani, janë të...