Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2024

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2024

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2024 Per kete vit, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2024, do te hapet zyrtarisht te mërkurën me date 5 Tetor 2022, dhe do te mbyllet me date 8 Nëntor 2022. Duke filluar nga viti 2019, qeveria amerikane ka vendosur...
Llotaria Amerikane DV-2023 Përgjigjet

Llotaria Amerikane DV-2023 Përgjigjet

  Te llotaria Amerikane DV-2023 Përgjigjetkanë dalë me datë 7 Maj 2022 ndersa Te llotaria Amerikane DV-2024 (e fundit) Përgjigjetdo dalin me datë 6 Maj 2023   Në këtë artikull ju shpjegojmë hap pas hapi se ku dalin te llotaria amerikane DV-2023 –...