Drejt një të ardhme më të mirë!
Apliko për Green-Card USA
Shërbim aplikimesh.
Ofrojmë asistencë të interesuarve që dëshirojnë të marrin pjesë në programin vjetor për Green-Card, i cili ofrohet nga Departamentit i Shtetit Amerikan.
03

Aplikime të sigurta.

Plotësojmë për ju formularin e aplikimit për një Green-Card në gjuhën angleze pa gabime.

03

Specifikat teknike

Kontrollojmë fotografitë sipas kërkesave të U.S. Department of State dhe i modifikojmë ato në mënyrë që të përputhen me specifikat e kërkuara për të aplikuar.

03

Kushtet e nevojshme

Verifikojmë nëse i plotësoni kushtet në lidhje me edukimin ose eksperiencën e punës.

03

Në kohë

Dërgojmë aplikimin elektronik dhe fotot dixhitale Autoriteteve Amerikane, në momentin e duhur.

03

Numrin e aplikimit

Ju pajisim me nr. personal përmes të cilit do verifikoni nëse jeni përzgjedhur për një Green-Card.

03

Rezultatet

Ju njoftojmë kur dalin përgjigjet dhe verifikojmë për secilin nga ju rezultatin e përzgjedhjeve.

Persona të cilët i kanë besuar shërbimit tonë deri sot. Të mirëpresim edhe ty!

Përse ne?
  • Garantojmë aplikime për Green-Card sipas kritereve zyrtare të Shtetit Amerikan, që të mos skualifikoheni nga gabime të mundshme!
  • Pranojmë aplikimet tuaja 365 ditë të vitit dhe i dërgojmë ato në kohën e duhur.
  • Pranojmë fotot tuaja dhe me anë të postës në formë letre, duke i proçesuar më pas në formë dixhitale.
  • Ju mundësojmë ti modifikoni të dhënat tuaja kurdoherë (si adresën, e-mail, nr. e tel., gjëndjen civile etc…)
  • Nivel i lartë sigurie, 128bit SSL Encrypted Connection, për të dhënat e memorizuara në serverin tonë.

www.emigroj.com

Me bazë në Gjermani

Bashkohu njoftimeve me e-mail

Regjistrohu falas në listën tonë për të marë të rejat më të fundit.

Regjistrimi përfundoi me sukses. Ju faleminderit!

Shares
Share This