Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2023

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2023

Datat dhe Aplikimet per Llotarine Amerikane 2023 Si vjet, programi i vizave amerikane Green-Card DV-2023, do te hapet zyrtarisht te mërkurën me date 6 Tetor 2021, dhe do te mbyllet po te mërkurën me date 9 Nëntor 2021. Duke filluar nga viti 2019, qeveria amerikane ka...

Bashkohu njoftimeve me e-mail

Regjistrohu falas në listën tonë për të marë të rejat më të fundit.

Regjistrimi përfundoi me sukses. Ju faleminderit!